Зеленська подякувала вчителям, які проводять уроки під обстрілами

Зеленська подякувала вчителям, які проводять уроки під обстрілами Фото 20.06.2024 18:23 Укрінформ Перша леді Олена Зеленська під час фестивалю «Вчителі майбутнього», що проходить у Львові, подякувала освітянам, які проводять уроки під обстрілами із підвалу.

Як передає Укрінформ, про це перша леді повідомила у Телеграмі.

«Подякувала освітянам – учасникам найбільшого в Україні освітнього фестивалю «Вчителі майбутнього», який відбувається у Львові, не тільки як перша леді – як мама школяра, яка добре розуміє, як складно провести урок, мотивувати, підтримати, коли загарбник цілеспрямовано цьому перешкоджає», – наголоси Зеленська.

За її словами, вчитель, який проводить урок із підвалу, під обстрілами,– уже такий же символ нашої оборони, як і військовий на передовій, як рятувальник на місці обстрілу.

«На всіх міжнародних зустрічах наголошую, що відбудова України починається з відновлення сил і снаги кожної нашої людини. А вчителі вже це роблять щодня, відновлюючи віру дітей у майбутнє, у світ, показуючи їм перспективу. Надихають їх своєю стійкістю, а через учнів – і їхні родини, отже, і всю країну», – відзначила Зеленська.

У програмі фестивалю – понад 100 подій, панельних дискусій, презентацій, лекцій, майстер-класів. Серед учасників та учасниць – учителі та адмінпрацівники шкіл різних форм власності, типів навчання, представники державних установ, зокрема Міністерства освіти і науки України, EdTech-підприємці, лідери громадської думки, представники українських та міжнародних громадських організацій.

Фестиваль «Вчителі майбутнього» уже вчетверте проводять Громадська спілка «Освіторія» та Холдинг емоцій «!FEST». Головною темою цьогорічного фестивалю є «Сила освіти під час війни».

Як повідомляв Укрінформ, дружина Президента Олена Зеленська заявила, що час літніх канікул слід використати для того, щоб продовжити впроваджувати реформу шкільного харчування.

Фото: Телеграм Олени Зеленської

Освіта Вчителі Олена Зеленська

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь