Катерина Шухніна: засновниця неіснуючої криптоакадемії Profit Lady поширює рекламу про нагороду від Binance, якої не отримувала

Катерина Шухніна поширює рекламу у соцмережах, де вихваляється нагородою від Binance, затягуючи людей на свої “інформативні” курси за 1000 доларів

Катерина Шухніна: засновниця неіснуючої криптоакадемії Profit Lady поширює рекламу про нагороду від Binance, якої не отримувала

У нещодавній публікації було викрито діяльність Катерини Шухніної, яка представляється засновницею неіснуючої академії “Profit Lady” та пропонує сумнівні послуги у сфері криптовалют. Як стало відомо, Шухніна створила сайт “profit-lady.com” на початку 2024 року, де вона нібито має 7-річний досвід роботи з криптовалютами. Однак у договорі-оферті йдеться про надання абстрактної інформації, яка навряд чи допоможе клієнтам заробляти обіцяні $1000 на тиждень. Кошти за послуги перераховуються на рахунки третіх осіб, що викликає серйозні підозри.

Про це повідомляє екснардеп Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі.

Особливо варто звернути увагу на рекламні матеріали Шухніної, які поширюються в Телеграм-каналах. У них стверджується, що вона нещодавно отримала престижну нагороду від Binance під час Олімпіади-2024 в Парижі. Проте це твердження виявилося неправдивим, оскільки протягом останнього місяця Binance не проводив жодних заходів у Парижі. Більше того, фотографії, які використовуються в рекламі, виявилися зробленими під час заходу Binance у вересні 2022 року, а не під час Олімпіади-2024.

“В рекламі мова йде про те, що Катерина Шухніна нещодавно отримала нагороду від Binance. Але це – повна, примітивна БРЕХНЯ! По-перше: протягом крайнього місяця жодних заходів в Парижі Binance не проводив; та й взагалі – щодо крипти в Парижі не було жодних організованих заходів за час Олімпіади”, – йдеться у повідомленні.

Катерина Шухніна

Катерина Шухніна

На Інстаграм-сторінці Катерини Шухніної «katia.crypto» (той час, коли вона розводила наївних людей на гроші без так званої академії), є фото за 14 вересня 2022 року, де Шухніна зафіксована в цьому ж одязі, що й начебто – під час Олімпіади-2024 отримувала нагороду.

Тобто Шухніна взяла для реклами фото 2022 року з відвідин заходу Binance в Парижі і подала це як свіжу нагороду під час Олімпіади. Binance справді проводив захід у Парижі, але 14-15 вересня 2022 року. Проте на офіційному сайті Binance та в інтернеті загалом немає жодних доказів нагородження Шухніної.

Оскільки Катерина видає фото 2022 року як свіже фото з Олімпіади-2024, то поширена в рекламі інформація – примітивна брехня. За реальної наявності нагороди Катерина Шухніна в рекламі могла розмістити іменний сертифікат та посилання на згадування про нагородження на офіційному сайті Binance.

Нагадаємо, що Катерина Шухніна привернула увагу як чергова шахрайка, що обіцяє легкий заробіток на криптовалюті. Обіцяючи навчити заробляти 1000 доларів за тиждень, Шухніна активно рекламується в мережі, проте її пропозиції викликають серйозні сумніви, адже вона дуже примітивно розводить людей.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь