Благодійний музичний фестиваль у Латвії відправив для ЗСУ два вантажі та готує третій

Благодійний музичний фестиваль у Латвії відправив для ЗСУ два вантажі та готує третій Ексклюзив 10.06.2024 16:13 Укрінформ Із коштів, зібраних у Латвії під час благодійного «Осокінського фестивалю свободи для України», закупили і вже відправили для потреб ЗСУ два вантажі з обідами, що самі нагріваються. Третій планується відправити до кінця червня.

Про це засновник і організатор фестивалю Андрейс Осокінс розповів в інтерв’ю Укрінформу.

«Із коштів, пожертвуваних під час фестивалю, ми закуповуємо те, що потрібно Україні та її захисникам, зокрема, порції їжі, що сама нагрівається. Наша (латвійська – ред.) тележурналістка Єва Варна вже відвезла два таких вантажі до України. До кінця червня плануємо спорядити та відправити ще один», – сказав Осокінс.

За його словами, за півтора року, що триває ця акція, було зібрано більше 160 тисяч євро, на які купили та відправили в Україну понад 25 тисяч обідів, що самі нагріваються. «Ми й далі це робитимемо, тому що попит великий, особливо зимовими місяцями… Ми робитимемо свою справу, щоб підтримати воїнів, які тепер на лінії фронту. І це – лише одна акція однієї команди. А в Латвії багато людей, які цим займаються», – зазначив латвійський музикант.

Як повідомлялося, благодійний музичний «Осокінський фестиваль свободи для України» проходив у Латвії з 5 квітня по 12 травня. Він відбувається вже вп’яте і третій раз поспіль присвячується Україні (після початку повномасштабної російської агресії).

Фестиваль Гуманітарна допомога Латвія ЗСУ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь