Флешмоб «Місяць селфі з пам’ятками» продовжили до 18 червня

Флешмоб «Місяць селфі з пам’ятками» продовжили до 18 червня 14.05.2024 12:00 Укрінформ У Міністерстві культури та інформаційної політики закликають взяти участь у флешмобі «Місяць селфі з пам’ятками», який продовжили до 18 червня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

"12 квітня виповнилось 70 років, відколи Україна стала членом Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури. За цей час створено безліч міжнародних програм та проєктів, спрямованих на збереження та захист нашої культури. Разом з тим, для нас важливо популяризувати нашу культурну спадщину та цінності від ворога, який прагне знищити все на своєму шляху. Розповісти, за що ми боремось та захищаємо може кожен охочий, взявши участь у флешмобі «Місяць селфі з пам’ятками»", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що акцію продовжено до 18 червня. Учасники, які опублікують найбільшу кількість фото з історіями пам’яток, а також ті, чиї дописи зберуть найбільшу кількість лайків, зможуть отримати приз.

Аби долучитись до флешмобу, потрібно зробити селфі на тлі пам’ятки культурної спадщини України та розказати у дописі коротку історію пам’ятки або цікавий факт про неї. Також необхідно позначити пост хештегом: #селфізпам_ятками2024, #saveheritage, #CulturalMonument, #CulturalSite.

Акцію створили МКІП разом з Національною комісією у справах ЮНЕСКО при МЗС з метою підвищити обізнаність суспільства про важливість та унікальність наших пам’яток культурної спадщини.

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня Міністерстві культури та інформаційної політики України ініціювало флешмоб «Місяць селфі з пам’ятками».

Флешмоб Пам'ятка Селфі МКІП

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь