Netflix зніме фільм «Гострі картузи» за однойменним серіалом

Netflix зніме фільм «Гострі картузи» за однойменним серіалом 05.06.2024 17:55 Укрінформ Netflix підтвердив вихід фільму «Гострі картузи» з оскароносним Кілліаном Мерфі у ролі Томаса Шелбі.

Про це повідомляє Sky news, передає Укрінформ.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Стрімінговий сервіс Netflix поділився фотографією об'ємного сценарію під назвою A Peaky Blinders Film, підтвердивши, що фільм готується до виходу.

Сценарій є продовженням однойменного серіалу, створеного Стівеном Найтом, показ якого тривав шість сезонів – з 2013 по 2022 рік.

Режисером стрічки стане Том Гарпер. Фільм буде створено спільно з BBC Film.

Оскароносний ірландський актор Кілліан Мерфі сказав, що «дуже приємно знову співпрацювати» з Найтом і Гарпером над фільмом, додавши: «Це фільм для фанатів».

«Здається, Томмі Шелбі не закінчив зі мною», – сказав Мерфі у своїй заяві після того, як його повернення до ролі гангстера підтвердив Netflix.

Ірландський актор також виступить співпродюсером фільму.

Оригінальний серіал розповідав про сумнозвісну сім'ю Шелбі, банду, яка стала відомою на «беззаконних вулицях» Бірмінгема після Першої світової війни.

За словами Найта, зйомки фільму розпочнуться у Бірмінгемі у вересні, а сюжетна лінія перенесе сім'ю у часи Другої світової війни.

Як повідомляв Укрінформ, Кілліан Мерфі, який нещодавно отримав премію «Оскар» за головну роль у стрічці кінорежисера Крістофера Нолана «Оппенгеймер», зіграє у фільмі «Кров керує вугіллям» (Blood Runs Coal).

Netflix Серіал фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь