У червні відбудеться щорічний міжнародний фестиваль для дітей «Чілдрен Кінофест»

У червні відбудеться щорічний міжнародний фестиваль для дітей «Чілдрен Кінофест» 02.06.2024 11:26 Укрінформ У Києві 7-16 червня відбудеться щорічний міжнародний фестиваль кіномистецтва для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

«Уже традиційно подія пройде в гібридному форматі – офлайн та онлайн», – зазначають у КМДА.

Фестивальні покази триватимуть одночасно в кінотеатрах Києва, Львова, Вінниці, Житомира, Дніпра, Луцька, Одеси, Полтави, Хмельницького та Чернігова. Для дитячої аудиторії покажуть сім нових фільмів виробництва європейських країн.

У фестивальному онлайн-кінотеатрі на глядачів і глядачок чекатиме спеціальна програма «Коли ще звірі говорили».

Також пройде показ кінокласики, фільму-переможця торішнього ювілейного фестивалю та фільмів-фіналістів щорічного дитячого кіноконкурсу.

Професійне журі обере переможців, а відвідувачі та відвідувачки – призера чи призерку глядацьких симпатій. Найкращі фільми оголосять на церемонії закриття 16 червня.

У столиці безкоштовні ранкові кінопокази плануються в Українському домі, кінотеатрах «Лейпциг» і «Флоренція».

Як повідомляв Укрінформ, до міжнародного повнометражного конкурсу кінофестивалю «Миколайчук OPEN» увійшли 10 фільмів із Китаю, Канади, Франції, Швеції, Литви, України та інших країн, серед яких є учасники Венеційського кінофестивалю, Берлінале, Локарно та TIFF.

Фестиваль Кіно Мультик Чілдрен Кінофест

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь