У Києві стартував фестиваль документалістики «Війна в обʼєктиві»

У Києві стартував фестиваль документалістики «Війна в обʼєктиві» Фото 08.06.2024 17:02 Укрінформ У Києві в Національному центрі “Український Дім” стартував фестиваль документалістики “Війна в обʼєктиві”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

“Журналісти з усієї України подали на конкурс 385 робіт. Це – телесюжети, газетні публікації, фоторепортажі та радіоподкасти”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вперше в історії Збройних сил України, військовослужбовці відзначили авторів найкращих робіт про національний спротив та оборону держави.

Під час церемонії відкриття фестивалю були представлені переможці конкурсу журналістських робіт про національний спротив та оборону держави “Війна в об’єктиві”.

У номінації “Кращий оператор” нагороду отримав Богдан Пападін (“Бутусов Плюс”), у номінації “Кращий відеорепортаж” – Анастасія Горпінченко (“Слідство.Інфо”), у номінації “Краще інтерв’ю” – Анна Мірошниченко (“5 канал”). 

За “Кращий радіорепортаж/подкаст” нагороду отримала Діана Жвінкліс (“Характер.Медіа”), 

У номінації “Кращий текстовий репортаж” переміг Віталій Побережний (media), у номінації "Кращий фоторепортаж” – Валентина Поліщук (net).

Приз глядацьких симпатій отримав Андрій Петрук (103 бригада Сил ТрО ЗСУ).

Переможців конкурсу нагороджували відомі діячі культури, журналісти та військові.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві в Українському домі з 7 по 9 червня пройде фестиваль документалістики "Війна в об’єктиві".

Фото: Держкіно

Фестиваль Журналіст Держкіно Війна Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь