У Києві стартував «Книжковий арсенал»

У Києві стартував «Книжковий арсенал» Фото 30.05.2024 19:35 Укрінформ У Києві розпочався ХІІ Міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вже вдруге «Книжковий арсенал» відбувається в умовах воєнного стану в Україні. Досвід, який ми набули минулого року, допоміг нам розвивати наш фестиваль, не чекати, коли настануть кращі часи, тому що сьогодні ми з вами живемо тут і зараз. Тут постають наші діти, тут дорослішають підлітки, тут ми з вами кожен день потребуємо підтримки один одного. Ми з вами можемо бути спільнотою, яка так багато важить для нас всіх», – сказала директорка XII Книжкового Арсеналу Юлія Козловець.

Вона зазначила, що цьогорічний фестиваль більший за попередні, буде представлено понад 160 подій – дискусії, презентації, зустрічі з авторами, поетичні читання тощо. За її словами, більше 100 видавництв України мають свої стенди на фестивалі.

У фокусі Книжкового Арсеналу будуть книги про війну, видані після 2014 року, а також видання, створені ветеранами та учасниками війни, членами їхніх родин. Крім стендів видавців на ярмарку, вони будуть окремо представлені у просторі «Вітрина новинок».

Основна фокус-тема цьогорічного фестивалю – «Життя на межі».

Книжковий арсенал / Фото: Руслан Канюка. Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь