Журналістки Зудієва та Кравець отримали спеціальні призи на конкурсі «Честь професії – 2024»

Журналістки Зудієва та Кравець отримали спеціальні призи на конкурсі «Честь професії – 2024» 31.05.2024 12:16 Укрінформ На конкурсі професійної журналістики "Честь професії" журналістки Анна Кравець та кримчанка Лутфіє Зудієва, яка зазнає переслідувань з боку РФ за професійну діяльність, отримали одразу два спеціальні призи.

Про це йдеться на сторінці конкурсу в Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Спеціальний приз у номінації від ГО "Жінки в медіа" – "Найкращий матеріал на тему прав жінок, дотримання гендерної рівності" отримують Лутфіє Зудієва та Анна Кравець. Матеріал: "Гостра потреба у справедливості", в рамках подкасту "Захисниця. Imayeci" для Ґрати", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей матеріал також отримав спеціальний приз у номінації від ГО "Жінки в медіа" – "Найкращий матеріал на тему прав жінок, дотримання гендерної рівності".

Як повідомлялося, український конкурс професійної журналістики "Честь професії" проводять з 2010 року. Організатори конкурсу бачать свою місію в тому, щоби виявляти і заохочувати визнанням журналістські матеріали високої професійної якості, а також акцентувати на важливій соціальній ролі та необхідності поваги до журналістики.

Як повідомляв Укрінформ, у 2023 році у конкурсі "Честь професії" у 6 основних номінаціях та 4 спецномінаціях змагалося 1037 матеріалів від 633 журналістів та журналісток. До шортлисту основних номінацій увійшло 30 найбільш професійних, впливових та резонансних робіт.

Фото ілюстративне

Конкурс Нагорода Журналіст Професії

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь