Чи справді принц Гаррі готовий розлучитися з Меган Маркл

Напевно, найскандальніші члени королівської родини — Гаррі та Меган Маркл, за повідомленнями інсайдерів, перебувають на межі розлучення. Що призвело до таких однозначно неприємних чуток для шанувальників пари, ми вирішили з’ясувати, інформує Ukr.Media.

Весілля мрії

На початку 2018 року весь світ спостерігав весілля молодшого брата принца Вільяма Гаррі у прямому ефірі. Цей захід був знаковим у світлі того, що законним шлюбом поєднувався представник британської монархії, а й через те, що нареченою була жінка, яка однозначно не вписувалася в традиційне поняття принцеси.

Крім того, що Меган походила з сім’ї, яка сильно поступається за статусом, так ще й була американкою з африканським корінням. Однак Гаррі був настільки закоханий, що зміг домогтися офіційного дозволу своєї бабусі. Єлизавета II просила онука не поспішати з весіллям, проте здалася.

Глобальні зміни у житті Меган

Відразу ж після весілля Меган Маркл стала найбільш обговорюваною жінкою на планеті. Принаймні весь тиждень після королівського весілля її ім’я та фото не сходили з перших шпальт британських таблоїдів. Життя колишньої актриси повернулося на 180 градусів. Для Меган почалося життя справжньої принцеси, проте все було не так райдужно, як у казках. Життя реальної принцеси досить нудне, оскільки є графік офіційних заходів та значний список жорстких правил поведінки.

Меган не готова до такого життя

На початку 2020 року Меган і Гаррі відмовилися від своїх королівських обов’язків і титулів, обравши вільне життя. Після переїзду до США, британська преса часто стала писати, що Меган негативно впливає на Гаррі і приймає всі рішення в сім’ї. Інтерв’ю Опре Вінфрі, в якому Меган висловилася критично про королівську родину, ще більше підпало під це. Гаррі також опублікував книгу, в якій описав неприємні моменти свого життя в палаці та розбіжності з родиною.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь