Джамала поділилася фото зі своїм батьком та публічно привітала його з 70-м днем народження

Українська виконавиця кримськотатарського походження Джамала присвятила нову публікацію у соцмережі своєму близькому родичу. Знаменитість повідомила, що 6 липня у тата день народження. Алім Джамаладінов відзначив 70-річчя, інформує Ukr.Media.

З нагоди ювілею батька 39-річна

Артистка опублікувала архівне фото, яке було зроблене на її весіллі із підприємцем Сеїт-Бекіром Сулеймановим у 2017 році. На знімку Джамала, в білому весільному платті, танцює з ювіляром.

“З днем народження, тату. Тобі виповнилося 70 років. Дякую за все. Люблю”, — написала співачка кримськотатарською та українською мовами.

Алім Джамаладінов раніше працював хоровим диригентом і був власником міні-готелю “Джамала” у селі Малореченське під Алуштою. Він також обіймав посаду голови релігійної організації мусульман “Кучук-Озень” Духовного управління мусульман Республіки Крим і міста Севастополь. Дві роки тому співачка в одному інтерв’ю розповіла, що її батько живе з нею в Києві, але мати Галина не змогла залишити анексований Крим. Публічна інформація про місце перебування батьків Джамали не розголошується.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь