Дорофєєва розсекретила, як із Дантесом розділила майно після розлучення — кому дістався будинок?

Стало відомо, як Надя Дорофєєва та Володимир Дантес, які офіційно розлучилися, розділили спільне майно. У колишнього подружжя залишився розкішний заміський будинок, який вони разом звели, інформує Ukr.Media.

Ще у квітні минулого року Дантес в одному з інтер’єрів казав, що хотів залишити житло під Києвом Наді, але вона була проти такої ідеї. А нещодавно в Мережі з’явилася інформація, що Дорофєєва виписалася з цього будинку.

В ефірі радіостанції “Наше радіо” співачка підтвердила чутки про зміну прописки. На запитання ведучої, чи залишився цей будинок Дантесу, Надя заявила, що вони з Вовою вже продали особняк.

Джерело:

Стало відомо, як Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, які офіційно розлучилися, розділили своє спільне майно. Колишній парі залишився розкішний заміський будинок, який вони разом побудували, повідомляє Ukr.Media.

У квітні минулого року Дантес в одному із інтер’єрів заявив, що бажав залишити житло під Києвом Надії, але вона була проти цієї ідеї. Недавно в мережі з’явилася інформація, що Дорофєєва вже не мешкає в цьому будинку.

Під час інтерв’ю на радіостанції “Наше радіо” співачка підтвердила чутки про зміну своєї реєстрації місця проживання. На запитання ведучої про те, чи залишив цей особнякся Дантесу, Надя заявила, що вони разом з Вовою вже продали цю власність.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь