У Києві пройде концерт відомого бандуриста Романа Гриньківа

У Києві пройде концерт відомого бандуриста Романа Гриньківа

У Києві 28 серпня 2023 року відбудеться концерт релаксуючої музики під назвою “Оновлення і сила” з виступом відомого бандуриста Романа Гриньківа. Про це інформує Укрінформ, посилаючись на організаторів події.

На концерті гості матимуть змогу насолодитися мелодіями найдавнішого українського інструменту – бандури, який супроводжуватиметься звуками найдавніх східних музичних інструментів. Звучання 65 струн бандури сприяє релаксації і допомагає людям поглибити медитативний стан. Для того, щоб гості мали можливість відчути усю глибину цих звуків, організатори запросили Романа Гриньківа, який вважається найкращим бандуристом сучасності та став відомою постаттю на міжнародних музичних подіумах. Концерт відбудеться у Grand Hall і розпочне новий цикл релаксаційних виступів в Pochayna Event Hall.

Організатори нагадали, що Гриньків віртуозно грає не тільки фольк, але й класику і джаз – його альбом з джазовою зіркою Ел Де Меолою викликав справжній фурор у світі.

У концерті також візьмуть участь: Олександр Власенко (професійний музикант, звукотерапевт), Артур Ніколенко, музикант (гітара, гонг, джембе, хендпан), Євген Рудич (дослідник звуку, хендпан, діджеріду, варган).

“Оновлення і сила” – це розслаблююча медитативна духовна подорож під музику найрідкісніших інструментів, що звучали під час сакральних ритуалів давніх народів. У Pochayna Event Hall знаходиться найбільша колекція гонгів і одна з найбільших колекцій чаш в Україні, завдяки чому створюється неповторний об’ємний саунд.

Як повідомлялося, Дні української музики відбудуться на початку вересня у Варшаві.

Фото надані організаторами

Концерт Музика Київ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь